Webdesign

Hosting / E-mailmarketing 

Social media / Fotografie

Vindbaarheid / Templates

Google - WordPress - CMS

Joomla - Backups - Cloud Mobiele toepassingen

Veilige mails - Domeinnaam 


De Smartphone is niet meer weg te denken uit ons dagelijks bestaan. Mail ophalen, de krant lezen, Whatsappen, Social Media lezen of iets opzoeken op het Internet, is een "Way of live" geworden. Uit onderzoek is gebleken dat in 2013 in Nederland 75% van de bevolking, in het bezit is van een Smartphone. Dit kan een iPhone zijn, een Android of een Blackberry.

Gezien de sterke stijging van het aantal gebruikers is het te verwachten dat het aantal gebruikers in 2013 nog groter zal worden. De Smartphone is door een goed datanetwerk op nagenoeg alle plaatsen in Nederland, te gebruiken. Verder is de Tablet de gewone laptop aan het verdringen vanwege zijn handzaamheid, gewicht en snelheid.

 

Apparaten waarmee ons dagelijkse leven gaan verbinden met het digitale tijdperk. "Hoe laat gaat de trein en heeft deze vertraging?"; Ik kijk even op mijn Smartphone.

Dagelijkse zaken willen wij direct alla minuut opvragen en als uw bedrijf niet goed te vinden is of niet goed zichtbaar is, dan is dit een gemiste kans en stapt de consument over naar een ander.
De consument maakt binnen een fractie van een seconde de beslissing of hij op uw 1e pagina gaat doorbladeren of niet. Daarom is het van belang dat de 1e pagina er goed en aantrekkelijk uitziet en de interesse wekt van de consument.

 

mobiel00FR@ Design heeft hiervoor een speciale Mobiele Module in het pakket die geschikt is voor de Smartphones en/of Tablets. Hierdoor wordt de informatie die op uw "normale" site heeft staan, ook goed doorgegeven op de Smartphones.
Deze module koppelen we aan uw bestaande website (mits deze door FR@ Design is gebouwd) en samen bepalen wij met u als klant, welke informatie er mobiel wordt doorgegeven en welke niet.

Door gebruik te maken van deze Mobiele Module heeft u een perfecte balans tussen website en mobiele site en brengt u de oude en nieuwe media samen.